19. Oktobar 2023.
Sastanak - Nastavak turističke sezone 2023. i pripreme za sljedeću turističku sezonu 2024.
Turistička sezona 2023. bila je rekordna, a pripreme za sljedeću već su počele kako bi sezona 2024. bila još uspješnija!
 
Danas smo u restoranu „Safari Beach“ zajedno sa saradnicima Opštine Ulcinj i Turističke organizacije održali sastanak sa vlasnicima plaža i hotela u Ulcinju na temu „Nastavak turističkoe sezona 2023. i pripreme za sljedeću turističku sezonu 2024.". Dijalog je bio uspješan i vlasnici su bili jasni u kojim područjima treba napraviti poboljšanja.
Predsjednik opštine, gospodin Bajraktari naglasio je da su pripreme za sljedeću sezonu počele s novom rasvjetom na Pristanu te će se nastaviti s brojnim ulaganjima uz moto "poslije sezone je prije sezone".
 
Između ostalog, predsjednik je predstavio nekoliko infrastrukturnih projekata koje će Opština uskoro realizovati, a koji su vrlo važni:
- rekonstrukcija ulice Mujo Ulqinaku od bivšeg hotela Galeb do "Prve banke" u vrijednosti od 700.000€,
- asfaltiranje oštećenih puteva u vrijednosti od 600.000 €,
- izgradnja prvog javnog parka kod hotela "Franca",
- kao i povratak Pijace suvenira.
 
Intenzivan rad Opštine Ulcinj kao i Turističke organizacije i javnih preduzeća nagrađen je plodnom sezonom, a više sam nego siguran da će, nastavimo li ovim intenzitetom, sezona 2024. biti još bolja.