Aktualitete

30. Mars 2020.

Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i tërheq vëmendjen subjekteve juridike te cilët në objektet e tyre ofrojnë shërbime nga aparatet per kafe(pika karburanti etj)

Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i tërheq vëmendjen subjekteve juridike te cilët në objektet e tyre ofrojnë shërbime nga aparatet per kafe(pika karburanti etj) që rreptësisht t’u pëmbahen masave dhe urdhëresave te Ekipit Koordinues Nacional e që i përkasin mbajtjes së distancës sociale dhe grumbullimit të më shumë se dy personave ne objetk ose në hapësirën publike para tij. Shkelja e këtyre rregullave do te ndëshkohet nga organet perkatëse.

08. Gusht 2019.
Investitorët e turbinave me erë në  Mozhur qëndruan në Ulqin

Investitorët e turbinave me erë në Mozhur qëndruan në Ulqin

Ata u pritën nga Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe Sekretari për buxhet dhe financa Sead Osmanoviq .KompanijaEnemalta plc  është  prestigjioze  në ...

05. Gusht 2019.
Vizitë e mirë në prezantimin e automjeteve elektrikë në Ulqin

Vizitë e mirë në prezantimin e automjeteve elektrikë në Ulqin

Prezantimi i automjeteve elektrikë në Ranë, në Ulqin, është vizituar nga një numër i madh i qytetarëve dhe turistëve të cilët pushimet po ...

21. Korrik 2019.
Panairi i Librit "Ulqin 2019": Lajmërim - më datën 26.07.2019 (e premte) nga ora 16:00 ndalet trafiku

Panairi i Librit "Ulqin 2019": Lajmërim - më datën 26.07.2019 (e premte) nga ora 16:00 ndalet trafiku

Lajmërim - më datën 26.07.2019 (e premte) nga ora 16:00 ndalet trafiku Për shkak të përgatitjeve për organizimin e Panairit të Librit “Ulqin ...

17. Korrik 2019.
Prezantohet valorizimi i "Mavrijanit"

Prezantohet valorizimi i "Mavrijanit"

Sot, në prani të udhëheqësve komunal dhe gazetarëve u bë prezantimi i  valorizimit të lokalitetit  të  Mavrijanit i punuar ...

12. Korrik 2019.
Në prezencën e ambasadorëve të Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë, firmoset vendimi historik për shpalljen e parkut të natyrës „Kriporja e Ulqinit"

Në prezencën e ambasadorëve të Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë, firmoset vendimi historik për shpalljen e parkut të natyrës „Kriporja e Ulqinit"

Sot, në prezencën e nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi Genc Nimanbegut, ministrit të Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm Pavlle ...

11. Korrik 2019.
Ministrja Vuçinoviq vizitoi Ulqinin

Ministrja Vuçinoviq vizitoi Ulqinin

Ministrja pa portofol në Qeverinë e Malit të Zi Marija Vuçinoviq  qëndroi për vizitë zyrtare  në Ulqin ku u takua me Kryetarin e ...

10. Korrik 2019.
Mblidhet Shtabi I Emergjencave

Mblidhet Shtabi I Emergjencave

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq ka thirur sot në një takim  të jashtëzakonshëm Shtabin e Emergjencave ku u  raportua  për dëmet ...

09. Korrik 2019.
Çapuni vizitoi Komunën e Korfuzit në Greqi

Çapuni vizitoi Komunën e Korfuzit në Greqi

Më 8 korrik të këtij viti, kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z. Ilir Çapuni vizitoi Korfuzin në Greqi dhe me këtë rast, u takua me ...

25. Qershor 2019.
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë së Veriut Valmir Azizi

Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë së Veriut Valmir Azizi

Thellohet bashkëpunimi kulturorë  Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë ...