Aktualitete

16. Shkurt 2024.

Ambasadorja e SHBA për vizitë në Komunën e Ulqinit

Ishte një nder i veçantë që sot në kabinetin e Kryetarit të Komunës të mirëpresim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shkëlqësinë e saj znj. Judy Rising Reinke. Komuna e Ulqinit historikisht ka marrëdhënie ekselente me Ambasadën e Amerikës në Mal të Zi dhe do të punojmë që edhe në të ardhmen të kemi marrëdhënie të shkëlqyera. Për këtë kontribon nënshkrimi i marrëveshjes së binjakëzimit ...

08. Dhjetor 2023.
BAJRAKTARI I FTUAR NË MËNGJESIN E LUTJEVE

BAJRAKTARI I FTUAR NË MËNGJESIN E LUTJEVE

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, është ftuar në Uashington për të marrë pjesë në Mëngjesin e Lutjeve i cili do të mbahet ...

07. Dhjetor 2023.
Dërgimi i mostrave të vajit të ullirit dhe produkteve nga ulliri në Takimin Ndërkombëtar të Ullishtarëve dhe Prodhuesve të Vajit të Ullirit - Noćnjak 2024

Dërgimi i mostrave të vajit të ullirit dhe produkteve nga ulliri në Takimin Ndërkombëtar të Ullishtarëve dhe Prodhuesve të Vajit të Ullirit - Noćnjak 2024

Njoftojmë të gjithë ullishtarët dhe prodhuesit e vajit nga territori i komunës së Ulqinit se afati për dërgimin e mostrave për vlerësimin e vajit ...

05. Dhjetor 2023.
Realizohet me sukses ndarja e mjeteve ndihmëse për zhvillimin e ullishtarisë në Komunën e Ulqinit

Realizohet me sukses ndarja e mjeteve ndihmëse për zhvillimin e ullishtarisë në Komunën e Ulqinit

Komuna e Ulqinit përmes Sekretariatit për Bujqësi, ekologji dhe zhvillim rural me sukses përfundoj ndarjen e mjeteve ndihmëse për zhvilimin e ullishtarisë. Shuma ...

30. Nëntor 2023.
Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit

Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit

"Jam shumë krenar që filluam me tamponimin e rrugëve në Gjirin e Valdanosit. Ashtu siç e premtuam është kryer tamponimi për rrugën Bishti poshtë ...

28. Nëntor 2023.
Urimi për 28 nëntorin!

Urimi për 28 nëntorin!

Te dashur bashkëkombës,   Me plot entuziazëm dhe krenari dëshiroj t’ju uroj datën më të rëndësishme për të gjithë ...

23. Nëntor 2023.
Konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor

Konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor

Sot u mbajt konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor.  Së bashku më drejtorin e Organizatës Turistike kemi dhënë ...

18. Nëntor 2023.
Konferenca - "Identifikimi dhe analiza - Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit - mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore - peizazhi

Konferenca - "Identifikimi dhe analiza - Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit - mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore - peizazhi

Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit u prezantuan sot si propozim që të jenë peizazh kulturor i mbrojtur me ligj në konferencën me titullinin “Identifikimi dhe ...

10. Nëntor 2023.
Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Sot është nënshkruar vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ullirit! Familja Hajdari e cila ka në pronësi të vet mbi ...

09. Nëntor 2023.
Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Në takim u prezantuan programet e reja për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë dhe Malit të Zi e Kosovës, nga perspektiva e ...