Aktualitete

Urim me rastin e 13 korrikut - Ditës së shtetësisë së Malit të Zi
13. Korrik 2024.

Urim me rastin e 13 korrikut - Ditës së shtetësisë së Malit të Zi

Të gjithë gjytretarëve të Malit të Zi  i dërgoj urimet më të përzemërta me rastin e 13 korrikut - Ditës së shtetësisë së Malit të Zi me dëshirë që Mali i Zi si shtet anëtari i NATO-s, të njoh vetum zhvillim dhe prosperitet dhe sa më parë të jetë pjesë e familjes së madhe evropiane.

25. Janar 2023.
Fillon realizimi të projektit "Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin"

Fillon realizimi të projektit "Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin"

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut - V, Ulqin”, u mbajt një ...

24. Janar 2023.
Takim shumë konstruktivë dhe miqësor me anëtarët e Bordit të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptarë

Takim shumë konstruktivë dhe miqësor me anëtarët e Bordit të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptarë

Kemi biseduar për mundësitë e investimeve në komunën e Ulqinit, klimën e përgjithshme investuese si dhe përkrahjen në të cilën investitorët mund të llogarisin nga Komuna e Ulqinit dhe ...

21. Janar 2023.
Nënshkruhet kontrata me vlerë prej 300 mijë euro për asfalltimin e infrastrukturës lokale

Nënshkruhet kontrata me vlerë prej 300 mijë euro për asfalltimin e infrastrukturës lokale

Drejtori i drejtorisë për projekte kapitale, Esmin Beqoviq dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari, kanë nënshkruar kontratën me vlerë prej 300 ...

31. Dhjetor 2022.
Urimi për Vitin e Ri 2023

Urimi për Vitin e Ri 2023

Të nderuar qytetarë,   Në emër të Komunës së Ulqinit dhe emrin tim personal, ju dërgoj urimet më të përzemërta për Vitin e Ri ...

10. Janar 2023.
Nënshkruhet kontrata për renovimin e kulmit të objektit të Qendrës për Kulturë

Nënshkruhet kontrata për renovimin e kulmit të objektit të Qendrës për Kulturë

Më në fund ditë më të mira për Qendrën për Kulturë dhe veçanërisht për punonjësit e Bibliotekës.   Sot ...

16. Janar 2023.
Ministri Dukaj ne vizitë pune në Komunën e Ulqinit

Ministri Dukaj ne vizitë pune në Komunën e Ulqinit

Ministri i Administratës Publike i Malit të Zi Marash Dukaj me bashkëpunëtorë sot ka zhvilluar një vizitë pune në Komunën e Ulqinit.   ...

19. Janar 2023.
Vazhdojnë donacionet e vlefshme të organizatës "Trojet Tona" dhe familjes Kurmemaj nga SHBA

Vazhdojnë donacionet e vlefshme të organizatës "Trojet Tona" dhe familjes Kurmemaj nga SHBA

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajrakatri morri pjesë në ceremoninë e dorëzimit të donacionit të vlefshëm të pajisjeve medicinale për ...

19. Janar 2023.

Programi për ngritjen e përmendoreve në Komunën e Ulqinit për vitin 2023

Me iniciativen e Këshilltarëve të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, këtë vit do të realizohen: Ngritja e  përmendores Gjergj Kastriotit ...

30. Dhjetor 2022.
Fjala përshëndetëse e kryetarit në koktejin e Vitit të Ri

Fjala përshëndetëse e kryetarit në koktejin e Vitit të Ri

Fjala përshëndetëse e kryetarit Omer Bajraktari në koktejin e Vitit të Ri të organizuar mbrëmë nga Komuna e Ulqinit në Qendrën e Kulturës. ...