Më 16.11.2015 në Kuvendin Komunal u miratua vendimi për emërtimin e pjesës së mbetur të rrugëve në Ulqin.

Në vijim mund të gjeni listën me emrat e miratuar si dhe paraqitjen grafike të të rrugëve nga lista më poshtë si dhe emertimet e rrugëve ne Shtoj.

Bashkësia  e parë lokale,

Mujo Ulqinaku - Cakuli
Kadi Hysejn Mujali
Dinko Franetoviq
Edith Durham
Sabataj Cevi
Antonio Baldaçi
Marko Popoviq
Arnold Von Harff
Qazim Resulbegoviq
Cafo Begu

Radovan Zogoviq
Pavle Mijoviq

Bashkësia e dytë lokale,

Bulevardi Gjergj Kastrioti Skenderbeu
Ali Riza Ulqinaku
Ymer Prizreni
Dul Shurdha
Mehmet Beci
Sami Frashëri
Mehmet Gjyli
Bulevardi Teuta
Ura Teuta (Ura e re)
Ura mbi Port Milenë (Ura e vjetër)
Gjerana 30
Meraja 1
Flamingo
Fiqri Hasanaga
Ali Podrimja
Rruga 28.12.1990
Nënë Tereza
Simon Filipaj

Në paraqitjen grafike, për shkak të aspektit vizual, është bërë ndarja në disa zona. Pamjet mund ti shihni në dokumentat e bashkangjitur më poshtë: