Aktualitete

Kryeministri Dr. Dritan Abazoviq, vizitë pune në Ulqin
31. Janar 2023.

Kryeministri Dr. Dritan Abazoviq, vizitë pune në Ulqin

​Kryeministri i Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq, sot në krye të një delegacioni qeveritar, zhvilloi një vizitë pune në Komunën e Ulqinit. Përveç Kryeministrit Dr. Abazoviq, në delegacion ishin:Goran Gjuroviq - Ministër për zhvillim ekonomik dhe turizëm, Ana Novakoviq Gjuroviq - Ministrja ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit, Fatmir Gjeka - Ministër i të drejtave të njeriut dhe pakicave, Dragoslav Shqekiq - Ministër i ...

19. Nëntor 2021.
Orë përkujtimore kushtuar Dritan Alaj

Orë përkujtimore kushtuar Dritan Alaj

Me datë 19.11.2021 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës u mbaj seancë përkujtimore me rastin e një vjetorit të vdekjes së këshilltarit ...

08. Nëntor 2021.
Solemnisht shënuam përfundimin e punimeve në rregullimin e mikrolokacionit 030 pranë monumentit në Pinjesh

Solemnisht shënuam përfundimin e punimeve në rregullimin e mikrolokacionit 030 pranë monumentit në Pinjesh

 Sot solemnisht shënuam përfundimin e punimeve në rregullimin e mikrolokacionit 030 pranë monumentit në Pinjesh.  Me adaptimin e shkallëve në ...

29. Shtator 2021.
Sot vijova takimet me qytetarët e bashkësisë lokale Krythë.

Sot vijova takimet me qytetarët e bashkësisë lokale Krythë.

 Në shoqërinë e kryetarit të Bashkësisë lokale Krythë z.Enver Rexha, kryetarin e Kuvendit dhe ekzekutivin e Komunës vizituam Bashkësinë më ...

31. Korrik 2021.
Kryetar i Kuvendit të Komunës Ulqin Haxhi Sulejmani mori pjesë në promovimin e turizmit malor ë Deçan.

Kryetar i Kuvendit të Komunës Ulqin Haxhi Sulejmani mori pjesë në promovimin e turizmit malor ë Deçan.

Gjatë uikendit të kaluar një delegacion i Komunës së Ulqinit në përbërje: Haxhi Sulejmani, Kryetar i Kuvendit të Komunës Ulqin, Gzim Hajdinaga, ...

20. Korrik 2021.
Kryetari i Ulqinit Aleksandar Daboviq ka uruar besimtaret e fese Islame me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.

Kryetari i Ulqinit Aleksandar Daboviq ka uruar besimtaret e fese Islame me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.

Kryetari i Ulqinit Aleksandar Daboviq ka uruar besimtaret e fese Islame me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit. Të dashur besimtar urime dhe gëzuar Kurban Bajramin, ...

08. Korrik 2021.
Kryetari i komunës Aleksandër Daboviq u takua me Drejtorin e Drejtorisë për Punët e Inspeksionit të Malit të Zi Ilir Harasanin dhe bashkëpunëtorët e tij.

Kryetari i komunës Aleksandër Daboviq u takua me Drejtorin e Drejtorisë për Punët e Inspeksionit të Malit të Zi Ilir Harasanin dhe bashkëpunëtorët e tij.

Takimi i sotëm konfirmoi partneritetin midis DPI dhe Komunës, por edhe mirëkuptimin dhe gadishmërinë për bashkëpunim në realizimin e aktiviteteve të ...

28. Maj 2021.
Vizitë e delegacionit të Komunës së Ulqinit në Deçan

Vizitë e delegacionit të Komunës së Ulqinit në Deçan

Delegacoioni i Komunës së Ulqinit mori pjesë në  Prezantimin e aktiviteteve të projektit “Eko Turizmi në Alpet e Ballkanit”, në kuadër ...

13. Maj 2021.
Kryetari i Komunës Aleksandër Daboviq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitr Bajramit

Kryetari i Komunës Aleksandër Daboviq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitr Bajramit

Më lejoni që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal tju uroj Fitr Bajramin. Uroj që në keto dite feste të ...

07. Maj 2021.
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe të Ujërave Aleksandar Stijović dhe Sekretarja Nikolina Mišnić vizituan Komunën e Ulqinit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe të Ujërave Aleksandar Stijović dhe Sekretarja Nikolina Mišnić vizituan Komunën e Ulqinit

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Aleksandar Daboviq, me bashkëpunëtorët e tij, priti në takim pune Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe të ...