Aktualitete

Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit
30. Nëntor 2023.

Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit

"Jam shumë krenar që filluam me tamponimin e rrugëve në Gjirin e Valdanosit. Ashtu siç e premtuam është kryer tamponimi për rrugën Bishti poshtë në gjatësi prej 1,3km ndërsa në të ardhmen e afërt presim të fillojë edhe tamponimi i rrugës Bishti nalt në gjatësi mbi 1,5km.   Në këtë mënyrë Komuna e Ulqinit, pas pastrimit të rrugëve në vitin 2021 vazhdon me rregullimin e tyre duke investuar deri më tani afro 100.000euro. Këto ...

23. Qershor 2022.

Vazhdimi i mbledhjes së Dytë të Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z.Ardian Mavriq caktoi për të hënën, datë 27.06.2022., me fillim nga ora 11:00, vazhdimin e mbledhjes së ...

21. Qershor 2022.
Ministri Axhiq, Komuna e Ulqinit  do të ketë përkrahjen tonë të plotë në të gjitha sferat

Ministri Axhiq, Komuna e Ulqinit do të ketë përkrahjen tonë të plotë në të gjitha sferat

Ministri i brendshëm  Filip Axhiq me bashkëpunëtorë qëndroi për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit Ai u prit nga Kryetari i Komununës ...

21. Qershor 2022.
Të intensifikojmë bashkëpunimin në të gjitha fushat !

Të intensifikojmë bashkëpunimin në të gjitha fushat !

Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi, Ridiem Kurtezi u takua me kryetarin e Ulqinit Omer Bajraktari dhe kryetarin e Kuvendit Ardian Mavriq.Ai uroi udhëheqësinë ...

17. Qershor 2022.
 Të vendosur për të penguar dukurinë e lëmoshës!

Të vendosur për të penguar dukurinë e lëmoshës!

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari u takua me Nikolla Terziq, përfaqësues i Ministrisë së brendshme dhe Alen Dervisheviq komandat i policisë së komunikacionit të ...

15. Qershor 2022.
Ambasadorja e Republikës së Turqisë vizitoi Ulqin

Ambasadorja e Republikës së Turqisë vizitoi Ulqin

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari dhe Kryetari i Kuvendit Ardian Mavriq ,pritën Ambasadoren  e Republikës së Turqisë në Podgoricë Shkëlqesinë e saj ...

14. Qershor 2022.
Nisin punimet në thellimin  e Limanit Kaceme

Nisin punimet në thellimin e Limanit Kaceme

Nisin punimet në thellimin  e Limanit Kaceme  Sot , filluan  punimet në thellimin e Kacemes dhe në një kohë sa më të shpejtë, pritet  ...

09. Qershor 2022.
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit    Në Ulqin qëndroi  për ...

07. Qershor 2022.
Gjeka uron Kryetarin Bajraktari për pozitën e re

Gjeka uron Kryetarin Bajraktari për pozitën e re

GJeka uron Kryetarin Bajraktari p ër pozitën e re  Kryetari I Komunes Omer Bajraktari  priti  në takim  Ministrin për të ...

06. Qershor 2022.
Omer  Bajraktari e mori detyrën e kryetarit të Komunës së Ulqinit

Omer Bajraktari e mori detyrën e kryetarit të Komunës së Ulqinit

Omer  Bajraktari e mori detyrën e kryetarit të Komunës së Ulqinit   Në Komunën e Ulqinit , sot u realizua ceremonia e pranim-dorëzimit ...