Aktualitete

Kryetari i Ulqinit  Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin  për Studime  Afariste Mesdhetare
25. Qershor 2020.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin për Studime Afariste Mesdhetare

Në ambientet  e Qendrës për kulturë u organizua ceremonia e dorëzimit  të diplomave gjeneratës së dytë të studentëve të Fakultetit  për Studime Afariste Mesdhetare. Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq duke përshëndetur të porsadiplomuarit tha se ju, sot jeni krenarë për vehten , familjen  tuaj dhe për ata që vite investuan  te ju.Duke e cilësuar ketë një ditë të shënuar për Ulqinin dhe Malin e Zi ,kryetari ...

09. Korrik 2019.
Çapuni vizitoi Komunën e Korfuzit në Greqi

Çapuni vizitoi Komunën e Korfuzit në Greqi

Më 8 korrik të këtij viti, kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z. Ilir Çapuni vizitoi Korfuzin në Greqi dhe me këtë rast, u takua me ...

25. Qershor 2019.
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë së Veriut Valmir Azizi

Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë së Veriut Valmir Azizi

Thellohet bashkëpunimi kulturorë  Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Sekretari shtetrorë në Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë ...

24. Qershor 2019.
Kuvendi komunal i Ulqinit sot vendosi që Kriporja të shpallet park natyre

Kuvendi komunal i Ulqinit sot vendosi që Kriporja të shpallet park natyre

Më 24 qershor 2019, pas debati që zgjati mbi 3 orë, këshilltarët e Kuvendit të Ulqinit miratuan Vendimin për Shpalljen e Parkut Natyror „Kriporja e ...

19. Qershor 2019.
Nisëm për hapjen e një paraleleje të fakultetit Mediteran në Ulqin

Nisëm për hapjen e një paraleleje të fakultetit Mediteran në Ulqin

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq priti një delegacion të Universitetit,,Mediteran,,të kryesuar nga Rektori  Prof. dr.Savo Markoviq . Ata pasi folën ...

18. Qershor 2019.

Vazhdimi i mbledhjes së Dytë të senacës së Parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

KËSHILLTARIT - ES LAJMËRIM Vazhdimi i mbledhjes së Dytë të senacës së Parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit e cila ...

14. Qershor 2019.
Ambasadorja e SHBA –së qëndroi për vizitë në Ulqin

Ambasadorja e SHBA –së qëndroi për vizitë në Ulqin

Në Ulqin qëndroi për vizitë zyrtare Ambasadorja  e Shba-së në Mal të Zi Shkëlqesia  e saj Xhudi Rajzing Rajnke dhe SHefi i seksionit ...

07. Qershor 2019.

Vazhdimi i mbledhjes së dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

 I/E nderuar këshilltar/e,  Ju lajmëroj që vazhdimi i Seancës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit e nisur më 29.05.2019, do të mbahet ...

03. Qershor 2019.
Çapuni: Me buzëqeshje dhe kokëlartë në Bajram

Çapuni: Me buzëqeshje dhe kokëlartë në Bajram

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z. Ilir Çapuni i uron të gjithë besimtarët e fesë islame Bajramin si vijon: „Ramazani është muaji ...

03. Qershor 2019.
Kryetari I Ulqinit Uron Fiter Bajramin

Kryetari I Ulqinit Uron Fiter Bajramin

Kryetari I Komunës Loro Nrekiq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitër Bajramit. Në urimin e tij ndër të tjera thuhet: Më lejonin që në emër ...