Trupat punues 2018-2022

K omisioni për zgjedhje dhe emërime Sabri Salaj Luigj Shkrela Beqir Salloviq Jasmina Hasa Arsim Cuca Ilir Harasani Naser Resulbegović Komisioni për statut dhe dispozita Bojan Đakonović Arjan Ljamović Florim Pali Dritan Alaj Nela Milović Arian ...

Më shumë

Trupat punues 2014-2018

K omisioni  për zgjedhje dhe emërime Xhaudet Cakuli Nazif Cungu Beqir Selloviq Arjana Kurmemović Loro Nrekić Mehmet Zenka Skender Elazagić Komisioni për statut dhe dispozita Genci Nimanbegu Sabri Salaj Arijan Murati Haxhi Sulejmani Beqir ...

Më shumë